SKAP ET HELSTØPT ARBEIDSLIV HOS EN INDUSTRILEDER

I Unicon leverer du og kollegaene dine service, ekspertise og kvalitetsbetong til alt fra lokale anleggsbygg og kyst- og klimasikringsprosjekter til nasjonal infrastruktur og arkitektoniske mesterverk. Vi har blant annet satt et solid avtrykk på Nye Deichman, Munch-museet, Restaurant Under, Operahuset, Hardangerbrua og St. Olavs Hospital i Trondheim. I mer enn 90 år har vi utnyttet våre styrker til å innta en plass i toppen av betong- og byggebransjen.

Du blir en del av en industrigigant som gir deg stort ansvar og sterke kollegiale fellesskap. Det gjelder både når du styrer betongproduksjonen på en av fabrikkene våre, optimaliserer kvaliteten og anvendeligheten av produktene våre som betongteknolog, sikrer kontraktene som salgsleder, eller iverksetter strategiske initiativer som spesialist eller leder.

Bli en del av et solid team som verdsetter og som skaper store resultater

Vi tror på at samhold og samarbeid får folk til å trives, og skaper resultater som er større enn summen av den enkeltes innsats, uansett om du er på et team med 15 kollegaer på hovedkontoret i Oslo eller med tre kollegaer som sammen driver betongfabrikken på Verdal.


BETONGTEKNOLOGER OG BETONGBLANDERE

Som betongteknolog eller betongblander i Unicon lærer du å mestre kunsten å framstille og levere verdens mest brukte byggemateriale. For utenforstående kan jobben vår kanskje virke enkel. Men de færreste vet at vi blander betong etter 7500 forskjellige resepter. Vi er i front når det gjelder utviklingen av nye produkter og løsninger som optimerer betongens bruksområder og bygningenes energiforbruk, miljøvennlighet, inneklima og vedlikeholdsbehov. I Unicon bidrar du og kollegaene dine derfor til en bæredyktig og solid framtid, både for bedriften og planeten vår. Du vil oppdage at samfunnet får glede av arbeidet deres i generasjoner fremover.

SPESIALISTER, LEDERE OG SELGERE

I Unicon bidrar spesialister, ledere og selgere til en bæredyktig og sikker framtid både for bedriften og planeten vår. Nye tider krever nye løsninger, og Unicon er i front når det gjelder utviklingen av nye produkter og løsninger som optimaliserer betongens bruksområder og bygningenes energiforbruk, miljøvennlighet, inneklima og vedlikeholdsbehov.