Veteran slutter og nye tar over

Veteran slutter og nye tar over

Transportveteranen, Terje Frandsen, i Trondheim, som startet sin betongkarriere helt tilbake til 5.januar 1967, slutter og nye tar over.

 

Første arbeidsgiver var Trondheim Mørtelverk AS med 23 år, deretter fulgte 10 år i Franzefoss og nå drøye 13 år i Unicon AS. Terje ble ansatt som sjåfør, men startet som selvstendig bileier i 1969, og dannet Frandsen Transport sommeren 2000, sammen med sin bror Kjell.

 

?????????????

 

I løpet av disse årene har det vært en stor utvikling på betong og transportutstyr, Terje lastet 2,25m³ på sin første 2-akslede bil, mens han i dag suser rundt med 7,5m³ betong.

I tillegg har Terje, i dag, 350 flere hestekrefter under panseret, noe som også hjelper godt på. I løpet av disse årene har Terje kjørt ut over 200.000m³ betong noe som, imponerende, tilsvarer ca 50.000 stk garasjer!

Med Terje på laget så har det aldri vært problemer å ta på seg nye jobber, uansett utfordring. Terje er erfaren, aldri syk og stiller på jobb når det skal være, og hvor det skal være, fleksibel som få. Med sin bakgrunn, ble det også naturlig at Terje ble tillitsmann for bileierne i Trøndelag i en lengre periode.

I sommer bestemte Terje seg for å selge virksomheten sin, flere var interessert i å ta over. Etter noen runder i tenkeboksen, trakk Endalsvoll og Saltnessand Transport AS det lengste strået. Et firma som har 30 års erfaring i bransjen og er et meget godt valg for å videreføre det gode arbeidet som Terje har stått for.

 

?????????????
Terje Frandsen flankert av de nye bileierne, f.v Jan Petter Endalsvold og Jacob Saltnessand.

Men Terje gir seg ikke så lett, han fant plutselig ut at kona Bjørg var ung, og skulle jobbe lengre. Og derfor sikret han seg jobb videre hos Endalsvoll og Saltnessand Transport AS med en plan om å trappe gradvis ned.
Vi ønsker Terje til lykke som pensjonist når den tid kommer, og velkommen til Endalsvoll og Saltnessand Transport AS.

(Visited 486 times, 1 visits today)