Terrengkarusell i Kristiansand

Terrengkarusell i Kristiansand

Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Bedriftsidrettens terrengkarusell arrangeres av ulike bedrifter i området. Her møtes venner og kjente til felles mosjon hver torsdag. Alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger, og det er et populært tiltak, i det som er det 41. året på rad at karusellen arrangeres. Du kan velge om du vil jogge eller gå, og det er valgfri tidtaking. Du opplever de fineste turområdene i og rundt Kristiansand.De fleste løpene går i Baneheia og Jegersberg. Sesongen starter i mars og avsluttes med løp i Kristiansand Dyrepark i oktober

Unicon har i år arrangert, og skal de to neste årene stå for et av løpene; Unicon- løpet!

I 2014 deltok 4240 løpere på minst ett av arrangementene. Hele 2447 løpere gjennomførte minst 7 løp, og klarte kravet til sesongpremie.

Årets Unicon løp med eget barneløp ble arrangert 7.mai.

285_terrengkarusell

Vi ventet fortsatt på vårværet, men vi var likevel heldige og fikk en smule varme og sol, etter at det tidligere i uken bøttet ned med regn.

Sjåfør Christian Roan stilte med betongbilen sin og deltok aktivt i utdeling av vannflasker og t-skjorter til barna. Teknolog Stig hadde med den fint dekorerte laboratoriebilen og mange av deltakerne kommenterte bilene.

285_kr.sand
Fra produksjonen stilte Idar i treningsdress. Planen var å løpe, men måtte gå tidligere da han måtte tilbake til fabrikk for å delta i produksjon av lys betong. Distriktssjef Johnny og Salgsleder Marianne, deltok også i utdeling av vann og t-skjorter etter at de hadde løpt sine 4,1 km.

Deltakelsen ble riktig god med 1752 deltakere i hovedløpet og 113 ivrige på barnas karusell. Barneløpet gikk av sted med Postorkesteret tilstede.

285_barneloep

Ved målgang kunne forventningsfulle barn stolt motta medalje og Unicon t-skjorte.

285_utdeling

 

(Visited 491 times, 1 visits today)