OM UNICON

DU UTVIKLER VÅR SOLIDE BEDRIFT TIL GLEDE FOR KUNDER OG SAMFUNN

I Unicon bidrar spesialister, ledere og salgsledere til en bæredyktig og sikker framtid både for bedriften og planeten vår. Vi er en anerkjent og markedsledende produsent og leverandør av verdens mest anvendte byggemateriale. For utenforstående kan arbeidet vårt kanskje virke enkelt. Men de færreste vet at vi blander betong etter 7500 forskjellige resepter. Vi er i front når det gjelder utviklingen av nye produkter og løsninger som optimaliserer betongens bruksområder og bygningenes energiforbruk, miljøvennlighet, inneklima og vedlikeholdsbehov. Du vil oppdage hvordan samfunnet får glede av deg og dine kollegaers arbeid i generasjoner. Her er du nemlig med på å sette avtrykket ditt på alt fra lokale anleggsbygg og kyst- og klimasikringsprosjekter til nasjonal infrastruktur og arkitektoniske prestisjebygg.

Bli en del av et solid team som skaper store resultater

For mange av oss er kollegaene våre en reservefamilie hvor individuelle utfordringer blir til felles innsats. Her skaper ekte samhold resultater som er større enn summen av den enkeltes innsats. Vi tror på at samholdet og samarbeidet får folk til å trives, uansett om du er på et team med 15 kollegaer på hovedkontoret i Oslo eller med tre kollegaer som sammen driver betongfabrikken på Verdal. Et sterkt samhold er det beste fundamentet for et arbeidsmiljø hvor vi passer på hverandre, og hvor vi samtidig skaper resultater.

Vær med på å forme en sikker framtid for en markedsleder

Nye tider krever nye løsninger. Vi forventer at lederne våre går foran og setter et godt eksempel ved å maksimere fordelene for hele organisasjonen, også om det innebærer å løpe en risiko. Men vi forventer også at alle andre medarbeidere tar initiativ, foreslår forbedringer og påtar seg nye oppgaver – selv om de ligger utenfor ens vanlige rolle. Vi vil nemlig også i framtiden være den foretrukne samarbeidspartneren på prestisjefylte byggeprosjekter og en pålitelig, respektert leverandør av kvalitetsprodukter.

”Når vi har ekstraordinære behov, er det flott å oppleve
at støttefunksjonene våre fungerer raskt og effektivt”

Eivind Nordheim, distriktssjef

”Jeg møter en stor frihet
til å fordype meg innenfor
de områdene av faget mitt som virkelig interesserer meg”

Johnny Madsen, kvalitetsleder

”Gleden ved å se medarbeiderne våre oppleve suksess overgår alle de andre positive tingene ved jobben”

Espen Allum, distriktssjef

(Visited 1,026 times, 1 visits today)