OM UNICON

DU MESTRER VÅRE SOLIDE BYGGEMATERIALER TIL GLEDE FOR KUNDER OG SAMFUNN

Som betongteknolog eller betongblander i Unicon lærer du å mestre kunsten å framstille og levere verdens mest anvendte byggemateriale. For utenforstående kan arbeidet vårt kanskje virke enkelt. Men de færreste vet at vi blander betong etter 7500 forskjellige resepter. Vi er i front når det gjelder utviklingen av nye produkter og løsninger som optimerer betongens bruksområder og bygningenes energiforbruk, miljøvennlighet, inneklima og vedlikeholdsbehov. I Unicon bidrar du og kollegaene dine derfor til en bæredyktig og solid framtid både for bedriften og planeten vår. Du vil oppdage at samfunnet får glede av arbeidet deres i generasjoner, når dere setter avtrykket deres på prosjekter helt fra lokale anleggsbygg og kyst- og klimasikringsprosjekter til nasjonal infrastruktur og arkitektoniske prestisjebygg.

Bli en del av et solid team som verdsetter

For mange av oss er kollegaene våre en reservefamilie hvor individuelle utfordringer blir til felles innsats. Her skaper ekte samhold resultater som er større enn summen av den enkeltes innsats. Vi tror på at samholdet og samarbeidet får folk til å trives, uansett om du er på et team med 15 kollegaer på hovedkontoret i Oslo eller med tre kollegaer som sammen driver betongfabrikken på Verdal. Et sterkt samhold er det beste fundamentet for et arbeidsmiljø, hvor vi passer på hverandre og samtidig jobber hurtig og effektivt.

Få en sikker og spennende jobb i prosessindustrien

Her arbeider du med enorme produksjonsmengder og komplekse kjemiske, fysiske, elektriske og mekaniske prosesser i stor skala. Du kan se betongbilene våre på byggeplasser over hele Norge, og sammen med våre kollegaer i Danmark framstiller og leverer vi 2,2 millioner kubikkmeterferdigblandet betong i året, og vi bruker 3,8 millioner tonn sand og stein i produksjonen. Det gir deg og kollegaene dine en rik mulighet til å omsette teorier og beregninger til fysiske produkter, som også i framtiden utgjør fundamentet for global bæredyktig utvikling.

”Det er viktig for meg at medarbeiderne mine opplever at jeg er “klippen” de kan stole på når det oppstår utfordringer”
Eivind Nordheim, distriktssjef

”Jeg kan godt bli helt avhengig av følelsen det gir når kundene opplever
oss som profesjonelle”
Anders Bakken, salgsleder

”Jeg møter en stor frihet
til å fordype meg innenfor
de områdene av faget mitt som virkelig interesserer meg”
Johnny Madsen, kvalitetsleder

(Visited 1,412 times, 1 visits today)