Ny administrerende direktør i Unicon as

Ny administrerende direktør i Unicon as

Knut Tiseth er valgt til ny administrerende direktør i Unicon Norge AS, med virkning fra 1.januar 2015. Knut har de 3 siste årende vært regionssjef i Oslo, og er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Unicon har gjennom de siste par år omorganisert til en Distriktslederorganisasjon, med 11 distrikter, og fylt lederposisjonene med både interne og ekstrene kandidater. Regionene er reorganisert fra 5 til 4, og avtroppende adm.dir. Stein Tosterud, går nå over i en seniorrolle i konsernet. Kronen på verket ble nå satt på plass, da hans arvtaker er klar.

-Med denne beslutningen tar vi et nytt viktig skritt i den retningen vi staket ut for noen år siden, nemlig å forberede Unicon Norges organisasjon for fremtiden samtidig med at vi sikrer kontinuitet, sier CEO Paolo Zugaro som leder Cementir Nordic&Baltic.

I Norge har Unicon 32 fabrikker, og derfra leveres nærmere 1 milliom m³ betong, årlig.

– Som ny leder av Unicon vil jeg sammen med organisasjonen fortsette arbeidet med at vi tilfredsstiller kundenes behov for betong til rett tid, og betong med jevn og god kvalitet. Vi har dyktige ansatte som er med og gir meg stor tro på at Unicon skal beholde sin posisjon som den ledende aktøren innenfor ferdigbetong i Norge i fremtiden også, sier Knut Tiseth

Vi ønsker både Knut og Stein lykke til med nye utfordringer!

(Visited 554 times, 1 visits today)