Norges største betongpumpe!

Norges største betongpumpe!

Unicon er stolt over å kunne presentere Norges største betongpumpe som ble satt i drift 30. juni.

For 2 år siden foretok Unicon en markedsundersøkelse hvor mange kunder meldte tilbake et ønske om tilgang på betongpumper med større rekkevidde. Endringer i lovverket medførte at man i Norge kunne få registrert transportutstyr av denne størrelsen og da ble prosessen igangsatt og betongpumpen er i dag levert som første i sin størrelsesorden.

Betongpumpen er av merket JUNJIN, montert på Volvo chassis med 5 akslinger, både bil og pumpe er topp moderne med alle finesser tilgjengelig, og alt av sikkerhetsutstyr på plass.

Rekkevidden på pumpen er på hele 57 meter horisontalt og vil kunne gi pumpeløsninger på de fleste byggeprosjekter.

Kapasitetsmessig  greier betongpumpen opp mot 200 m³/ time, som medfører at kun få  betongfabrikker i Norge vil greie å produsere opp til maks utnyttelse.

Storpumpe 57m Jan Ivar Stræte

De stolte eierne av pumpen er Stræte Betongpumping  AS på Stjørdal som eies og drives av brødrene Jan Ivar (bildet) og Magnar, begge med 30 års erfaring innen betongtransport og pumpetjenester.

Operatør Terje Sundet gjennomførte en prikkfri oppstart på første oppdrag hvor 220 m³ ble levert til Grande Entreprenør på Stokkan Hage i Stjørdal.

Pumpen organiseres gjennom Unicon sitt kundesenter Trøndelag , tlf.nr. 07880 og vil kunne ta oppdrag i store deler av landet.


Storpumpe 57m 3

 

(Visited 2,391 times, 1 visits today)