Ett nytt landskap i lys betong

Ett nytt landskap i lys betongDen 20. november 2014 fikk 20 norske arkitekter en spesiell presentasjon fra Unicon om potensialet i å bygge et nytt landskap ved å bruke et av de mest sofistikerte produkter i bygge industrien – lys betong.

Unicon tilbyr en portefølje av lyse betongprodukter basert på AAWHITE® sement. Attraktiv og frisk lys betong, støpt på stedet, er allerede brukt i dag i noen av de vakreste bygningene i Norge og over hele verden. Ferdig overflate, termisk masse, dagslysutnyttelse er også noen stikkord som står sentralt når man diskuterer lys betong. Den stilige lyse betongen brukes i dag som et nisjeprodukt, fordi det har tradisjonelt vært en kompleks og sårbar prosess å bygge med lys betong. Men de dager er over. Unicon har nå, igjennom flere års erfaring, kommet frem til en bedre prosess for å sikre et godt resultat. En prosess som strekker seg helt fra planlegging og anbudsbeskrivelse til utstøping og etterbehandling.

Møtet med de 20 arkitekter ble generøst hospitert av Niels Torp AS Arkitekter MNAL, et ledende arkitektfirma i Norge, og var det første i en serie av møter om potensialet med å bygge i lys betong.

For mer informasjon, ta kontakt med Fagsjef Produkt og Innovasjon Agnar Løbakk


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Visited 178 times, 1 visits today)